13.12.2013

Kolmastoista luukku

Kolmastoista päivä ja perjantai. Onneksi se ei meillä mitenkään erityisen epäonnista päivää tarkoittanut. Toivottavasti ei muillakaan. Iltasella pelattiin poikasen kanssa H. C. Andersenin satupeliä sen verran pitkään, että kovin paljon ei ennätetty ennen unen tuloa lukea.

Tänään lukemisen hoiti lähinnä isi, mutta muutaman sivun ehti äitikin lukaista, ennen kuin toisesta huoneesta kuului vauveliinin kovaääninen käsky saapua paikalle. Ensin luettiin Carla ja Vilhelm Hansenin  suomeksi jo vuonna 1990 ilmestynyt Rasmus Nallen joulu. Rasmus Nallet ovat kuuluneet omaankin lapsuuteeni vahvasti ja joitakin olen ostanut omaksikin. Tämä kyseinen kirja oli kuitenkin kotikirjastomme lastenosaston joulunäyttelystä mukaan tarttunut. Rasmus Nallen lisäksi luimme taas Peppiä. Tänään vuorossa oli kohta, jossa varkaat yrittivät ryöstää Pepin raha-arkun. Kohta olikin ihan tuttu jonkin aikaa sitten katsomastamme Peppi-piirretystä.

Kameramme on paraikaa korjattavana, joten nyt tulee vähän tylsiä, kuvattomia päivityksiä jonkin aikaa. Toivottavasti saamme kameran viimeistään jouluksi takaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti