23.10.2013

Bloggaamisesta

Olen jo pitkään miettinyt bloggaamisen aloittamista. Blogeja olen lukenut kauan monista eri aiheista, puutarhoista, kirjoista, sisustuksesta, lapsiperhearjesta, kuntoilusta, liikunnasta jne. Joku aika sitten kirjoitin myös graduni blogeista ja tämä sai kiinnostukseni heräämään entistä enemmän. Samalla myös kynnys nousi korkeammalle. Tutustuinhan gradua tehdessäni niin mielettömän hienoihin blogeihin ja aktiivisiin bloggaajiin. Luettuani Katja Jalkasen ja Hanna Pudaksen kirjan Rivien välissä, päätin kuitenkin tarttua tuumasta toimeen. Eipä se mitään ota jos ei annakkaan. Paitsi ehkä vähän aikaa ja kekseliäisyyttä. Näin äitiyslomalla ollessa, luulen, että bloggaaminen tuo kuitenkin mukavaa vaihtelua arkihommiin ja pitää tavallaan yllä myös ammattitaitoani.

Bloggaaminen on kyllä tosiaankin pyörinyt mielessäni jos jonkinlaisissa asiayhteyksissä, vai tuleeko kenellekään muulle mieleen myös bloggaaminen Haloo Helsingin biisistä Maailma on tehty meitä varten ?

”Maailma on minun, maailma on sinun, Maailma on tehty meitä varten
Jokainen tänne jonkun jäljen jättää…”
 

Niinpä. Jäljen. Vaikka niitä jälkiähän nyt jää kaiken aikaa ja kaikkialle, mutta voihan vielä yhden lisää jättää omaan blogiinsakin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti